Röviden 2016-ról

Hiába vártam, idén nem csinált a wordpress összefoglaló riportot az előző évről (vagy csak nem találtam meg?), úgyhogy átnéztem a statisztikát és ezeket találtam.

A 2015-ös évhez képest kevesebben látogatták az oldalam, de többen, mint 2013-ban és 2014-ben. 1790 ember 3332-szer olvasott bejegyzéseket, 17-szer fejezte ki tetszését és 9 hozzászólás érkezett a blogra. Csak 15 posztot publikáltam.

Legnézettebb bejegyzések között továbbra is vezet az almás-kiwi smoothie recept, illetve a wedges-ről, azaz a sütőben sült hasábkrumpliról írt bejegyzésem.

Magasan vezet a magyarországi olvasók tábora, követi őket Románia és az Egyesült Királyság. Kína, Málta, Japán, Vietnám és Ecuador csak némelyike a nemmindennapi országoknak, ahonnan benéztetek hozzám, de voltak olvasók Kirgizisztánból, Omanból és Örményországból is. Bárhonnan is jöttél, köszönöm, hogy benéztél és várlak vissza! ♥

 

Legkeresettebb keresőszavak (keresem a megfelelő kifejezést 🙂 ) tavaly is a kiwis-almás smoothie mindenféle kombinációi voltak, a wedges recepttel és takarítás beosztással egyetemben.

Együttérzek azokkal az olvasókkal, akik a “macska randalírozás” és a “macskám kikészít teljesen” kereséssel jutottak el hozzám. Nektek javaslom Jackson Galaxy, illetve Cole and Marmalade youtube csatornáját.

Sajnos a “magyar magyarnak farkasa” kifejezés is szerepelt a keresőszavak között, és idén is akadt valaki, aki frappáns címeket keresett (amit, ugye, anno én sem találtam meg).

Keresett valaki továbbá matricát mosógépre, más pedig arra lett volna kíváncsi, hogyan lehet a tésztafőző levet a hajára fölhasználni. Utóbbiról nem hinném, hogy valaha is írnék, de állítólag a maradék kávézacc nagyon jó barna hajra. (A diólevélből készült főzet is, a kamillatea pedig a szőkére.)

2016-ban sem derült fény életem legnagyobb talányára, mégpedig arra, hogy vajon miért és kinek a mozgó hajszálaira kell vigyázni, amikor fültisztítót használunk?! (Pedig megnéztem a skót fültisztítókon is, abban reménykedve, hogy a fordítás talán ad némi magyarázatot, de nálunk nem szerepel ez a figyelmeztetés a dobozokon. Úgy tűnik, valamiféle kulturális dolog lehet egy használati útmutató leírása, mert eddig pl. csak az Indiában vásárolható tamponokon láttam a titkot, hogy a tamponhasználattól rövidül a menstruáció… 😀 )

Szeretettel várlak 2017-ben is a blogon, illetve a kicsit megélénkült facebook oldalamon is, ahol továbbra is igyekszem nem macskás videókkal és képekkel elárasztani a nagyérdeműt! 😉

 

Hírdetés

Ehhez mit szólsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s