Hulahopp, hulahopp, máris egyet megfogott

Igen, a hulahoop… Új szerelem…
Általában, ha az ember szerelmes, akkor a sok napközbeni álmodozástól nem is eszik annyit és fogy. Na, pont ezt várom a hulahooptól. 🙂

Viszont hetente csak kétszer van, egymást követő napokon, amit én nem mindig bírok tornailag. Elég izzasztó, egy óra alatt akár 600 kalóriát is elégethet vele az ember lánya. De pont, mint a szerelemnél, a hulahoop fitness óra után sem vagyok éhes, viszont földobott. És szomjas.

Jövő héttől már nem csak fitness hulahopra fogok járni, hanem elkezdem a trükköket* is! Már aligvárom…!

Kat egyensúlyoz
Egyensúlyozás 2 karikával

Ettől még messze vagyok, de hamarosan jön egy beszámoló a szombati HOOP JAM-ről, képekkel/videókkal, ott kiderül, miket tanultam!

*mutatványok

Hírdetés

Hulahopp, hulahopp, máris egyet megfogott” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Épp én is a hullahoppozás előnyeriől készítettem egy rövid vázlatot, amikor megláttam a cikkedet 🙂 Várom a következő beszámolóidat és élményeidet, eddig jól hangzik!!

    1. Szia! Elkészült 🙂 a videó feltöltését úgy oldottam meg, hogy feltettem facebookra, https://www.facebook.com/LenaVilaga, itt megnézheted! Olvastam a bejegyzésed, akár én is írhattam volna, pont olyanokat mondtál a hulahoopozásról! (Ha tervezel még róla posztot, nyugodtan használhatod a képeimet, ha tetszik valamelyik.)

      1. Szia, megnéztem a videókat és a cikket is. Hát nem semmi, nagyon ügyesek vagytok! És ne szerénykedj a repertoárral, ezzel már kész akrobata vagy! Csak így tovább!!

      2. Köszi szépen! Van még mit tanulnom,de meglepően jól lehet haladni heti 1-2 órával is. Az meg külön hihetetlen nekem, hogy mekkora hulahoopos közösségek vannak a világban!

Ehhez mit szólsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s