Skót vasárnap délután

Képes élménybeszámoló következik.

Most vasárnap úgy döntöttünk Judittal, alias a Horkolás Nagyasszonya alias Paplanhalomtornyozó Szörnyeteg, hogy nem főzünk, hanem elmegyünk enni (az eredetileg tervezett kaja elvitelre meghiúsult az órákig tartó készülődés miatt, hogy ne csak okosak, hanem szépek is legyünk :D), aztán sétálgatunk a Clyde mentén, bemegyünk a Riverside Museumba és fölmegyünk a hajóra, a Glennlee-re is.

A hajóra sajnos nem jutottunk föl, 12 perccel csúsztunk le az utolsó időpontról, de mivel itt van kb. 15 percre, bármikor elmehetünk még.

Judit a tetejébe napirami küldetésnek kapta, hogy valamely “parazitaölő pálinkaszerű ital”-ról fényképet készítsen, ezért elhatároztuk, hogy úton hazafelé beülünk egy pubba. Javasoltam a whiskeyt, mert hogy pálinka az itt nincs, mire Judit kicsit félve megkérdezte, hogy nem lesz-e gáz, ha mi délután whiskeyt akarunk inni… (Látszik, hogy nem őslakó, de még csak meg sem honosodott itt Skóciában. Az első pubban, a már látogatott Deoch an Dorus-ban nem találtunk ülőhelyet, ezért átmentünk a The Windsor-ba.)

Íme a képek:

Hírdetés

Skót vasárnap délután” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Kedves hORKolány kisasszony! Szörnyeteg maximum csak azért lehetek, mert a maga paplanja alól kiszűrődő dudahangú horkok következtében alvásproblémákkal kell megküzdenem minden éjjel, s (utazó)táskás keletkeznek a szemem alatt. Mindezt tetézi, hogy időnként egy hatalmas szőrpamacs ráfexik a fejemre, és hasonló módon horkol, csak macskául.

Ehhez mit szólsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s