Hurrá, hétfő #8… volt tegnap!

Elmaradtam a Hurrá, hétfő! posztolásával, pedig már szombaton megvolt az ötlet, hogy milyen buzdítást szeretnék megosztani veletek.

Jutalmazd meg Önmagad!

Sokszor természetesnek vesszük, hogy valamit megcsinálunk, hogy valamit jól csinálunk, viszont, ha egy kicsi hibát is vétünk, már szidjuk magunkat és kudarcban gondolkodunk. Miért tekintjük annyira egyértelműnek, ami jó? Miért nem élvezzük és jutalmazzuk meg magunkat érte, ha a hibákért büntetünk?

Az elmúlt héten végre 5 teljes napot dolgoztam végig. Ez máskor, másnak teljesen természetes, de az elmúlt kb. 2 hónapban nekem nem volt az, sokszor haza kellett jönnöm napközben vagy itthon maradnom napokra. Úgy döntöttem, megjutalmazom magam!

Úgyhogy mosogatás közben (ez nem képezte a jutalom részét, csak meg kellett csinálni) átadtam magam az érzésnek, hogy de ügyes is vagyok! Ezen gondolkodtam, miközben a mosatlanhalmot tüntettem el, és újra meg újra megerősítettem magamban, hogy ez egy teljesítmény volt most tőlem!

Image
Én döntöm el, hogyan érzek, és ma a boldogságot választom

Engedjük meg magunknak, hogy néha hibákat vétsünk, de emlékezzünk arra is, hogy megjutalmazzunk magunkat valami jóért, valami teljesítményért. Még akkor is, ha ez a jutalom csak néhány gondolat!

Ti mivel jutalmazzátok magatokat?

Hírdetés

Ehhez mit szólsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s