Unatkozol pénteken? – Fly velem!

A péntek flylady rendszerében az a nap, amikor véget ér a takarítás, a hétvégére már se zónázás, se “küldetések” nem jutnak. Pénteken, igénytől függően lehet egy gyors lakásáldást tartani (a WHBH-ról itt bővebben), de ez a nap a programban az autó és a táska napja.

lamborghini

Ha van autód, remek, kapcsolj sebességbe és pár perc alatt kidobálhatod a fölhalmozott szemetet (ásványvizes üvegek, egyéb repülő tárgyak balesetet is okozhatnak!), egy ronggyal áttörölheted a műszerfalat, ha kell, ki is porszívózhatsz, esetleg áttörölheted a szélvédőt. A pénteket kijelölheted tankolós napnak is – miért kellene megvárni, amíg már majdnem üres a tank és persze pont sietned kell valahova?

Ha nincs autód,még remekebb, mert az időt a táskádra szánhatod 🙂 Pakold ki a fölösleges cuccokat, dobd ki a blokkokat, rágópapírt, használt zsepit. Tölts újra, ha kell – nincs rosszabb, mint amikor azt hiszed, van nálad tiszta pzs, de csak akkor derül ki, hogy nincs, amikor kellene.

táska

…ÉS…

Péntek nemcsak rendbetevős, hanem randi nap is!

Ha van barátod/barátnőd, férjed/feleséged, tervezz egy kis romantikus estét a szokásos tévézés helyett. Ha más nem, ne a doboz előtt egyetek, hanem teríts meg, gyújts gyertyát. Sétáljatok egyet, ha jó az idő. Hallgassatok zenét és táncoljatok a nappaliban. Vagy játsszatok egy társast, kártyázzatok.

Ha egyedül vagy, ez az este lehet a barátoké vagy önmagadé. Egy kávé, tea munka után egy csajos beszélgetésre, mozi, séta… Bármi, ami kicsit kizökkent a megszokottból. A gyertyát meggyújthatod magadnak is, a terítéket is fölteheted, egymagadban sem kell a tévé előtt enned.

Mert a program lényege nem(csak) a tiszta lakás, hanem, hogy tanuld meg szeretni önmagad!

Ehhez mit szólsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s