Unatkozol pénteken? – Fly velem!

A péntek flylady rendszerében az a nap, amikor véget ér a takarítás, a hétvégére már se zónázás, se “küldetések” nem jutnak. Pénteken, igénytől függően lehet egy gyors lakásáldást tartani (a WHBH-ról itt bővebben), de ez a nap a programban az autó és a táska napja.

 

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ha van autód, remek, kapcsolj sebességbe és pár perc alatt kidobálhatod a fölhalmozott szemetet (ásványvizes üvegek, egyéb repülő tárgyak balesetet is okozhatnak!), egy ronggyal áttörölheted a műszerfalat, ha kell, ki is porszívózhatsz, esetleg áttörölheted a szélvédőt. A pénteket kijelölheted tankolós napnak is – miért kellene megvárni, amíg már majdnem üres a tank és persze pont sietned kell valahova?

Ha nincs autód,még remekebb, mert az időt a táskádra szánhatod 🙂 Pakold ki a fölösleges cuccokat, dobd ki a blokkokat, rágópapírt, használt zsepit. Tölts újra, ha kell – nincs rosszabb, mint amikor azt hiszed, van nálad tiszta pzs, de csak akkor derül ki, hogy nincs, amikor kellene.

…ÉS…

Péntek nemcsak rendbetevős, hanem randi nap is!

Ha van barátod/barátnőd, férjed/feleséged, tervezz egy kis romantikus estét a szokásos tévézés helyett. Ha más nem, ne a doboz előtt egyetek, hanem teríts meg, gyújts gyertyát. Sétáljatok egyet, ha jó az idő. Hallgassatok zenét és táncoljatok a nappaliban. Vagy játsszatok egy társast, kártyázzatok.

Ha egyedül vagy, ez az este lehet a barátoké vagy önmagadé. Egy kávé, tea munka után egy csajos beszélgetésre, mozi, séta… Bármi, ami kicsit kizökkent a megszokottból. A gyertyát meggyújthatod magadnak is, a terítéket is fölteheted, egymagadban sem kell a tévé előtt enned.

Mert a program lényege nem(csak) a tiszta lakás, hanem, hogy tanuld meg szeretni önmagad!

Photo by Hassan OUAJBIR on Pexels.com

Hírdetés

Ehhez mit szólsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s