Közlemény / Update

Az írói kihívásokra időnként angolul fogok bejegyzést írni, ezért elnézést azoktól, akik egy kukkot sem értenek belőle. Szeretném egy kicsit az angolomat is fejleszteni írás szempontjából, ha láttok nyelvtani, stilisztikai hibákat, szívesen veszem a javításokat. Köszi!

I may reply to Daily Prompt and other Writing Challenges in English but my blog is generally in Hungarian. Feel free to come back though anytime. Hopefully as I go along improving my English writing skills there will be more content for you to read. Any feedback, corrections are more than welcome, no offence taken. Thanks.

Frissítés folyamatban

Jelenleg az oldalak és kategóriák frissítésén és rendezésén dolgozom, ezért a megszokottaktól eltérő füleket láthattok a blogon. A bejegyzések, kategóriák és címszavak még a régi felépítéshez kapcsolódnak, ezeket folyamatosan állítom át, kérlek, legyetek türelemmel! Javaslom a címszavak felhőjét vagy a Kereső funkció használatát, ha valami konkrétra szeretnétek rátalálni.

Remélhetőleg hamarosan minden újra rendezett és rendszerezett lesz, addig is böngészésre fel! 🙂

Ajánló tájékoztató

Hamarosan folytatjuk az élettisztító kúrát, a 2. héttel (rápihenünk, jó? :D), addig egy kis ajánló, hogy kiket olvasgassatok:

♥ Türkiztollat, aki arról ír, mi mindent tanulhatunk az oviban

♥ Kiszámolót, aki pedig arról, mennyibe kerül, ha olyan dolgokra költünk, amiket nem engedhetünk meg magunknak vagy éppen jobb helyük is lenne (továbbá nézegessétek az egész oldalt, nagyon hasznos, akár a nyugdíjról, akár a napi hírekről, akár a spórolásról is!)

♥ Viát, aki a helyes hajmosásról készített bejegyzést (holnap lesz a napja, hogy élesben is kipróbálom!)

♥ Hevát, mert olyan jóóó!

Továbbá ne feledjétek, már csak egy nap és itt a hétvége!